Melek Albay'dan adı gibi sergi!

Türkiye'de birçok takımın yanı sıra Adanaspor ve Demirspor'a sayısız şampiyonluklar yaşatan tanınmış ve başarılı teknik adam Ercan Albay'ın eşi Melek Albay, el emeği göznuru ürettiği eserler için sergi açıyor.

Türkiye’de birçok takımın yanı sıra Adanaspor ve Demirspor’a sayısız şampiyonluklar yaşatan tanınmış ve başarılı teknik adam Ercan Albay’ın eşi Melek Albay, el emeği göznuru ürettiği eserler için sergi açıyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda 11 Haziran Pazartesi günü (Bugün) saat 16.00’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergide Melek Albay’ın 150’ye yakın el yapımı eseri yer alıyor.
Uzun zamandır el emeği ve göz nurunu yansıttığı birbirinden güzel eserlerini sergileyecek olan Melek Albay, “Sergimizin tüm geliri Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi’ne bağışlanacak. Adanalı sanatseverlerin yanı sıra başta devlet erkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımızı, siyasetçilerimizi, işadamlarımızı ve sivil toplum örgüt temsilcilerimizi sergimize katılmaları ve şehit ailelerine destek verebilmek adına davette bulunuyoruz.” diye anlamlı çağrıda bulundu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şube Başkanı Muhammet Çetin de “Anneden Kahraman Şehit ve Gazilerimize El Sanatları” isimli bu anlamlı sergi için Melek Albay’a duydukları minneti dile getirerek tüm şehit yakınları adına teşekkür etti.
11 Haziran Pazartesi günü (Bugün) başlayacak olan bu anlamlı sergi 3 gün sürecek.