Menemen hazırlıkları sürüyor

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Adanaspor 14 Aralık Cumartesi günü sahasında yapacağı Menemenspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sportif Direktörlük görevine getirilen Emrah Bayraktar takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Adanaspor 14 Aralık Cumartesi günü sahasında yapacağı Menemenspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sportif Direktörlük görevine getirilen Emrah Bayraktar takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılar da işler sıkı tutuluyor. Ligde galibiyeti adeta unutan Adanaspor’da Menemenspor karşısındaki tek hedef galibiyet üzerine kuruldu. İpekoğlu da antrenmanlar öncesi futbolcularla yaptığı kısa toplantılarda Menemenspor karşısında 3 puan alarak galibiyet hasretine son vermeleri gerektiğini söylüyor.
Bu arada, Sportif Direktörlük görevine getirilen Emrah Bayraktar’da takımı yalnız bırakmıyor. Bayraktar, her antrenmanı izlemesinin yanı sıra futbolcularla da konuşmalar yapıyor.
BİLETLER SATIŞTA
Menemenspor maçı biletleri bugün satışa çıkacak. Karşılaşmanın biletleri güney-kuzey kapalı alt ve üst tribün 30, maraton 15, Arjantin köşe 10, misafir tribün biletleri 13 liradan satılacak.
HAKEM BÜLENT BİRİNCİOĞLU
Merkez Hakem Komitesi Menemenspor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek, yardımcılıklarını da Serdar Diyadin ile Cemil Tunç yapacak.
 
 

Adanaspor Menemenspor