Meslek mensupları da kadroya alınsın

Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, 2822 ek ders karşılığı çalışan meslek mensuplarını nda kadroya alınmasını istedi.

Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, 2822  ek ders karşılığı çalışan meslek mensuplarını nda kadroya alınmasını istedi.

Nennioğlu, sendika binasında yaptığı açıklamada,  500 bin kamu görevlisinin kadroya alındığını anımsatarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan  2822  ek ders karşılığı çalışan meslek mensuplarının da kadroya alınmasını talep etti. Nennioğlu, şunları kaydetti:

‘’Aile ve Sosyal Hizmetlere bağlı kurum ve kuruluşlarda dezavantajlı gruplarla özverili bir şekilde ek ders ücreti karşılığı yılın 12 ayı tam zamanlı görev yapan: Sosyolog, Öğretmen, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Hemşire vb. ünvanlardaki Meslek Elemanlarının, hak kayıplarının önlenmesi ve aynı şartlarda çalıştıkları kadrolu arkadaşları arasında iş barışının sağlanması için gerekli özlük düzenlemesinin yapılması gerekmektedir.

Çalışma Bakanımız sayın Vedat Bilgin beyden ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık hanımefendiden Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yürütülen personel kadro reformundan yararlandırılmasını talep etmekteyiz.”

Meslek kadro