MESUT BAŞARAN NİŞANLANDI

Adana Basınında sevilen ve sayılan Gazeteci Uğur Başaran'ın oğlu ve Gazete çalışanımız sayfa editörü Özkan Usneker'in yiğeni, Makina Mühendisi Mesut Başaran ile Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Öğretmeni Gamze Sümbül evliliğe ilk adımı atarak nişan yüzüklerini taktılar.

Adana Basınında sevilen ve sayılan Gazeteci Uğur Başaran'ın oğlu ve Gazete çalışanımız sayfa editörü Özkan Usneker’in yiğeni, Makina Mühendisi Mesut Başaran ile Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Öğretmeni Gamze Sümbül evliliğe ilk adımı atarak nişan yüzüklerini taktılar.
6 yıllık arkadaşlıklarını sevgiye dönüştüren Mesut Başaran & Gamze Sümbül çiftinin nişan töreni Hatay'ın Arsuz ilçesindeki Palmera Beach Clup'te gerçekleşti.
Genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunduğu nişan töreninde yüzüklerini kendi adını taşıyan damadın dedesi Mesut Başaran taktı.
Nişan yüzüklerin takılmasıyla birlikte birbirine çok yakışan ve içleri gülen çift daha sonra danslarını alkışlar arasında yaptı.
Gelin Gamze Sümbül'ün anne ve babası Çidem ve Semir Sümbül ile damat Mesut Başaran'ın anne ve babası Sema ve Uğur Başaran ile diğer aile bireyleri nişan törenine gelen misafirlerle tek, tek ilgilendiler.
Çocuklarının bu mutlu gününde kendilerini yanlız bırakmayarak sevinçlerine ortak olan akraba ve dostlarına teşekkür eden Sümbül ile Başaran ailesi darısı tüm sevenlerin başına diyoruz dediler.
Çukurova Barış Gazetesi ailesi olarak bizde Başaran ve Sümbül ailelerin mutluluğunu paylaşarak hayırlı olsun diyoruz.