MHP Aday Adayı Susar'a ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem Adana Milletvekili aday adayı Av. Müslüm Susar, yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Yüreğir’de esnafları ziyaret eden MHP Adana Milletvekili aday adayı Av. Müslüm Susar, “MHP’ye verilen desteğe teşekkür ediyorum” dedi.

Mobilyacılar Sitesi ile Kiremithane Mahallesi'nde esnaflarla bir araya gelen Av. Müslüm Susar, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Halkın sevgi seli ile karşılaşan Susar, önce aday ardından da vekil olması halinde; Adana’dan Ankara’ya köprü olacağını vurguladı ve bu topraklarda doğup büyüdüğünü anımsatarak; “Doğal olarak bu coğrafyanın sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu nedenle halkımız teveccühlerini gösterir beni bu göreve layık görürlerse, bu coğrafyanın sıkıntılarını çözecek gücü yüreğimde hissediyorum”  dedi.
Sempatik tavırları ile vatandaşın sevgisini kazanan Susar, halkın MHP’li aday adaylarına bakış açısının çok olumlu olduğunu aktararak; “ Devlet Bahçeli'nin liderliğinde bu ülkenin yönetimine bu ülkenin birlikteliğine, bütünlüğüne ihtiyaç duyulduğunu addedilerek kendimizde bu yola baş koyduk. Rabbim yar ve yardımız olsun . 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerehalkın bakış açısı bizi umutlandırıyor, gururlandırıyor” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.
Ziyaretlerde esnaf ise, "Aday adaylarımızdan Av. Müslüm Susar’ın ziyareti hemşehrileri olarak bizleri  mutlu etmiştir. İçimizden birisi olan halk adamı Av. Müslüm Susar’a başarılar diliyoruz" dediler.