MHP'de Uludağ rüzgârı

İki dönemdir Sarıçam Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve her günün hakkını vererek, bıkmadan, usanmadan, şikâyet etmeden, kurumlar arası iletişimden yana, halktan gelen gücü halkın yararına kullanarak attığı her adımı Allah rızası ve Sarıçam halkı için kullanan Başkan Bilal Uludağ, MHP'nin içinde yıldızı parlayan isim oldu.

İki dönemdir Sarıçam Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve her günün hakkını vererek, bıkmadan, usanmadan, şikâyet etmeden, kurumlar arası iletişimden yana, halktan gelen gücü halkın yararına kullanarak attığı her adımı Allah rızası ve Sarıçam halkı için kullanan Başkan Bilal Uludağ, MHP’nin içinde yıldızı parlayan isim oldu.

BİR ADIM ÖNDE…

Adana’daki MHP’li belediyeler arasında merkez ilçe olan Sarıçam’ın ön plana çıktığı şu günlerde partinin ve partilinin tüm yükünü sırtlayan isim olan Başkan Bilal Uludağ’ın hizmetleri genel merkez tarafından takdir edildiği gibi diğer ilçe belediyelerine Sarıçam örnek ilçe olarak gösteriliyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de takdirini kazanan hizmetlere imza atan Uludağ’ın ilçe ve Büyükşehir bazında politika yapan isimlerin bir adım önünde olduğu siyasi kulislerde konuşulmaya başlanıldı.

KUCAKLAYICI SİYASET YAPIYOR

Cumhur İttifakı’nın diğer kanadında yer alan AK Parti ve BBP ile olan yakın ilişkileri ve iyi diyaloğu nedeniyle Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ‘yükselen değer’ olarak nitelendiriliyor. 2023 yılındaki genel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın başarı grafiğini yükseltmesi adına gecesini gündüzüne katan Bilal Uludağ’ın ‘kucaklayıcı’ siyaset izlemesi toplumdaki karşılığının her geçen gün artmasına neden oluyor. Uludağ’ın bu politikasını sürdürmesi halinde Büyükşehir Belediye seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın vazgeçilmez belediye başkan adayı olacağı da siyaset yorumcuları tarafından değerlendirilen konular arasında yerini aldı.