MHP'nin başarısızlığı Ak Parti'yi güçlendiriyor

CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu'dan yerel gündem değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Adana’da CHP’nin her geçen gün biraz daha güçlendiğine işaret edip ‘MHP’nin başarısızlığı maalesef Ak Parti’ye yarıyor ve onu güçlendiriyor. Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz’ dedi.
Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, ‘Adana’da CHP’nin güçlü temeller üzerine kurulu olan yapısı halkımız tarafından itibar görüyor ve her geçen gün biraz daha güçleniyoruz. Teşkilatlarımızla ayaktayız. Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Mahalle temsilcilerimizle sürekli arazideyiz. Yerel seçimlerde CHP her zaman hedefe koşan parti konumundadır. Plansız ve programsız hareket eden mevcut Ak Parti’nin yönetim anlayışı da halkımızda bıkkınlık oluşturmuştur. Her gittiğimiz yerde Ak Parti iktidarından duyulan rahatsızlıkla CHP’ye olan dört elle sarılma söz konusudur’ sözleriyle görüşlerini dile getirdi.
CHP İlçe Başkanı Kolcu, MHP’nin Adana başta olmak üzere yerelde ve genelde başarısız particilik yapmasının Ak Parti’ye yaradığının da altını çizerek yerel seçimlerin erkene alınmasının doğru bir yöntem olmayacağını ifade etti. Kolcu, ‘Yerel seçimlerin zamanında yapılması gerekir. Erkene almak demek intihar anlamı taşır. Türkiye’nin ekonomisinin düzeltilmesi gerekir. Bu ekonomi ile ülke nereye kadar gidecektir. Doların bugün başına gelenler ortadadır. Halkımız böyle bir yönetimi hak etmiyor. Kafa tutarak ekonomi yönetilmez. Biz her zaman milli çıkarlar söz konusu olunca devletin yanında yer alırız.  Seyhan’ın boşanmalarda ülke genelinde birinci konumda olmasını da Ak Parti iktidarı oturup iki kez düşünerek tartsın ve ne anlam taşıdığını izah etsin. Bu gidişat iyi değil’ dedi.