MHP ve Ülkü Ocakları'ndan Askerlik Şubesi'ne ziyaret

MHP Çukurova İlçe ve Çukurova Ülkü Ocakları yetkilileri, Adana Askerlik Dairesi Başkanı Alb.Erdem'i ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı, “Barış Pınarları Harekatı” tüm hızıyla sürüyor.
940 Km’lik sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör koridorunu parçalamak, uydu devlet kurma girişimlerini sonsuza dek toprağa gömmek, yerlerinden edilen Suriyelileri yeniden evlerine dönmelerini sağlamak amacıyla Fırat’ın Doğusu’nda başlatılan hareketti 7.gün geride kaldı.
Kısa sürede hedeflenen yerleri ele geçiren ve terör odaklarının inlerini yerle bir eden Mehmetçik, büyük bir kahramanlık destanı yazmaya devam ediyor.
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Çukurova Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Alyaprak ve İlçe Divanı üyeleri; Adana Askerlik Daire Başkanı Pers.Alb.Faruk Erdem’i ziyaret etti. Öztuğ ve beraberindeki heyet Alb.Erdem’e Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı armağan ederek, Barış Pınarı Harekatı’na destek verdiklerini dile getirdiler.
Ziyaret sırasında MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Alb.Erdem’e bir dilekçe sunarak; askere alınıp harekata katılma taleplerini iletti.
Dilekçede şu ifadeler yer aldı;
“Bizler aşağıda açık adres ve kimlik bilgileri yazılı vatan evlatları; sadece vatandaşlık bağı değil gönül bağı ile devletine bağlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Devletimizin bekası, halkımızın selameti, vatanımızın dirlik ve düzeni, milletimizin istikbal ve istiklali şiarımızdır. Dünyanın neresinde olursa olsun görev yapan askerlerimiz gururumuzdur. Akif’in, ‘Tek dişi kalmış canavar’ olarak nitelendirdiği, kendine medeniyet diyen, gittiği yere zulüm ve kan götüren ülkelerin medeniyetsizliklerine inat; gittiği her yere medeniyet ve barış götüren askere sahip yüce Türk Milleti’nin mensubu olarak bizler de Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin bir neferi olarak; BARIŞ PINARI HAREKATI’mızda yer almak istiyoruz.
Saygılarımla arz ederim…”
Adana Askerlik Dairesi Başkanı Pers.Alb.Erdem de ziyaretten memnunluk duyduğunu, her Türk ferdinin vatan-millet ve bayrak sevdasının tartışılmaz olduğunu belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üstün görev anlayışı ve fedakarlığıyla bilindiğini, kimsenin tek bir karış toprağında gözümüzün olmadığını, terör koridorunun parçalanıp, güvenli bölge oluşturulduktan sonra o bölgeyi gerçek sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.
Erdem, “Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu hassasiyetinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

MHP Ülkü Ocakları