Millet İttifakı vatandaş turunda

Seçim olacakmış gibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Millet İttifakının paydaşları Karahan, Salbaş ve Kaşoba mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Seçim olacakmış gibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Millet İttifakının paydaşları Karahan, Salbaş ve Kaşoba mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP İlçe Başkanı Ümit Atay ve beraberindekiler mahallelerde yurttaşların sorunlarını dinliyorlar.
Konu hakkında bir açıklama yapan İlçe Başkanı İlker Akça özetle şunları söyledi. “Her haftasonu gelenek haline getirdiğimiz mahalle ve köy gezilerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Gittiğimiz her mahalle ve köylerde bizlere gösterilen yakın ilgi ne kadar isabetli çalışmalar yaptığımızı ortaya koyuyor.Bitip tükenmek bilmeyen enerjimizle tüm vatandaşların yanında, hizmetinde olacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Burada aldığımız sorunlarla ilgili notları konularla ilgili kişilere ulaştırıp,Millet İttifakı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.
Yol ve birçok meselede ihtiyaçların yerine getirilmesinden dolayı Millet İttifakı İlçe Başkanlarına teşekkür eden muhtar ve vatandaşlar neredeyse sorunu kalmayan bir yerleşim yerlerine sahip olduklarını belirterek ziyaretleri için İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA ve CHP İlçe Başkanı Remzi Ümit ATAY ‘ a teşekkür ettiler.
Başkan AKÇA ve ATAY da ev sahiplikleri için Karahan, Salbaş ve Kaşoba mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi. “