MİLLETİN ADAMINI AĞIRLAYACAĞIZ

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi ile ilgili basın toplantısı düzenledib

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Nisan tarihinde Adana’ya gelişi ile ilgili düzenlediği basın toplantısında ’16 yıldır ülkemize hizmetleriyle halkın sevgisini kazanan milletin adamını ağırlayacağız. Kusursuz bir ağırlamayı gerçekleştirmek adına tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz’ dedi.
ULAŞIM İMKANI SAĞLANACAK
Gazetecilerle bir araya gelen Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 18 Temmuz 2017 tarihinden itibaren ilçe başkanlıkları seçimlerini gerçekleştirerek teşkilatlarda yenilenmenin söz konusu olduğunu ve artık il kongresini yapma zamanının geldiğine işaret edip ‘Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, il kongremize gelecek ve spor salonundaki kongre öncesinde de 65 kişiyi alacak bir alanda Adanalılar ile buluşacaktır. Bu buluşmaya katılmak için araç bulamayan kim var ise teşkilatlarımızla irtibata geçer iseler onlara ulaşım konusunda imkanlar sağlanacaktır’ dedi.
400 KİŞİ İL YÖNETİMİNE ADAY OLDU
İl Başkanı Yeni, Adana İl Başkanlığı’nın yönetiminde yer almak için 400 kişinin başvuruda bulunduğunu ve bunların bir araştırmadan geçirilerek içlerinden 50 kişilik il yönetim kurulu üyesi ile 25 yedek üye, demokrasi hakem komitesi, kurultay delegesi ve denetim kurulu üyeleri gibi listeye girecek partililerin yer alacağını kaydedip ’16 yıllık Ak Parti iktidarında milletine verdiği her sözü yerine getiren bir lidere sahibiz. Milletimiz de bu hizmetleri görüyor ve takdir ederek her zaman Ak Parti’nin arkasında duruyor. Şükürler olsun ki, 2002 yıl öncesinde bir hafta sonrasının planlamasını yapmakta zorluk çeken zayıf devlet konumundan bugün 2023’leri, 2071’leri hedefleyen bir ülke konumuna geldik. Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan’a çok şeyler borçludur’ dedi.
BİZ ADAYIMIZI İSTİŞARE İLE BELİRLİYORUZ
Adanalıları Recep Tayip Erdoğan ile buluşmaya davet eden Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, il kongresinde karşısına adayın çıkmış olmasını nasıl değerlendirdiği yönündeki bir soruya ise ‘herkesin aday olma hakkı vardır. Lakin bizim partimiz istişare ile aday belirler. Parti olarak değerlendirmeyi bizler salonda yapmıyoruz. Mutfak çalışması yaparak adayı belirliyor ve ardından delegeye sunuyoruz. Bu bizim partimizin geleneğidir. Ben aday olan arkadaşı tanımıyorum. Adana’da da oturmadığını duyumlar olarak alıyorum. Hayırlısı olsun’ diyerek görüşlerini dile getirdi.
İl Başkanı Fikret Yeni, tüm Adanalıları Recep Tayyip Erdoğan Beyle birlikte olmaya, onu bağırlarına basmaya davet etti.