Milletin kararı 'MİLLET İTTİFAKI'

Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu yerel seçimleri değerlendirdi.

Siyasette kahin olmaya gerek olmadığını ve sahada çalışarak halka dokunduğunuz zaman ondan gelen elektrik ile yerel seçimlerin sonuçlarını tahmin etmenin mümkün olduğunu belirten İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 31 Mart seçimlerinde milletin kararının Millet İttifakı olduğunu söyledi.
KARALAR SEÇİMLERİ KAZANACAK
Gazetemizi ziyaret eden İl Başkanı Boyvadaoğlu, CHP ile birlikte başarılı bir seçim süreci yaşadıklarını ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın Hüseyin Sözlü’nün önünde seçimleri kazanacağını yaşayarak gördüğünü belirtti. Boyvadaoğlu, Sözlü ve ekibinin Adana’ya katma değer yaratan hiçbir hizmete imza atamadığını ve ilçeleri dolaştıklarında halkın kendilerine Sözlü’yü şikâyet ederek Zeydan Karalar’ı belediye başkanı görmek istediklerini söylediklerini ifade etti.
KURTULUŞ MİLLET İTTİFAKI’NDA
Merkez ilçeler olan Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ile Karaisalı başta olmak üzere tüm ilçelerde Millet İttifakı’nın adaylarının başarılı olacaklarına inandıklarının altını çizen Boyvadaoğlu, ‘Bu halk her şeyi görüyor ve her şeyi biliyor. Siyasetçi kadar siyaseti yakından takip ediyor. Ülkenin içinde bulunduğu bu ekonomik açmazda kurtuluşu da Millet İttifakı olarak görüyor. Sandıkların açıldığında bu söylediklerime sizler de neticeyi görerek tanıklık edeceksiniz’ dedi.