Milli Antrenörden, Başkan Akay'a övgü ve teşekkür

Çukurova Teakwan-Do Spor Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Can Gen, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın, Seyhan'ı, Spor vadisi yapmaya kararlı olduğunu ifade ederek spora verdiği destekten dolayı da teşekkür etti

Çukurova Teakwan-Do Spor Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Can Gen, Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın, Seyhan’ı, Spor vadisi yapmaya kararlı olduğunu ifade ederek spora verdiği destekten dolayı  da teşekkür etti
NAKDİ YARDIM CANSUYU OLDU
Seyhan Belediye Başkanı Akif   Kemal Akay’ın, spora ve sporcuya verdiği önemin kendilerini mutlu ettiğini belirten Çukurova Teakwan-Do Spor Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Can Gen,  şunları kaydetti:
“ Spor bilgisi çok fazla olan Başkanımız ilk iki yıl zarfı içerisinde imkanlar dahilinde spor ve sporcudan desteğini esirgemedi. Pandemi nedeniyle çok büyük sıkıntılar yaşadığımız süreçte nakdi yardımı bizler için cansuyu olmuştur. Önümüzdeki süreçte de desteğinin devam edeceğine olan inancımız yüksektir”
SALONLARIMIZIN AÇILMASINI UMUTLA BEKLİYORUZ
Çukurova Teakwan-Do Spor Kulübü olarak öncelikli hedeflerinin,Türk sporuna ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Kulüp Başkanı Can Gen, “ Pandemi nedeniyle çalışma salonlarımızı kapatarak antremanlarıımıza ara vermiş bulunmaktayız. En yakın zaman zarfı içerisinde salonlarımızın açılarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeyi umut ediyoruz. Antremanların başlamasıyla birlikte sporcu kadromuzunda her geçen gün fazlalaşacağını umut ediyorum’’ dedi.
 
 

Milli Antrenörden Başkan Akay’a övgü ve teşekkür