Milli ara ilaç gibi geldi

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Adanaspor'un Teknik Direktörü Eyüp Arın, Milli aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini belirterek, ''Yarından itibaren hazırlıklara başlayıp eksikliklerimiz tamamlayacağız. Sakatların düzelmesiyle taraftarlar daha iyi bir Adanaspor izleyecek'' dedi.

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, Milli aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini belirterek, ‘’Yarından itibaren hazırlıklara başlayıp eksikliklerimiz tamamlayacağız. Sakatların düzelmesiyle taraftarlar daha iyi bir Adanaspor izleyecek’’ dedi.
Sahasında Bursaspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen Adanaspor’da futbolculara Milli ara nedeniyle verilen izin yarın sona erecek. Yarın Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanacak olan turuncu-beyazlılar, Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
Teknik Direktör Eyüp Arın, Bursaspor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ve bundan dolayı oldukça üzgün olduklarını söyledi. Bu maçın artık geride kaldığını ve önlerine bakmak durumunda olduklarını belirten Arın, şöyle konuştu:
‘’Takımda Ozegoviç, Canberk, Ergin ve Serdar Bursaspor maçında sakatlıkları nedeniyle yer alamadı. Bu futbolcuların biran önce takıma dönmeleri için sağlık ekibi yoğun çaba harcıyor. Hem sakat futbolcuların düzelmesi hem de eksiklikleri gidermemiz açısından Milli ara adeta ilaç gibi geldi. Sakatların düzelmesiyle taraftarlarımız daha iyi bir Adnaspor izleyecek. Bundan emin olsunlar.
Küme düşmeyi aklımızın ucuna bile getirmiyoruz. Alacağımız başarılı skorlarla bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşarak rahat bir nefes alacağımıza inanıyorum.’’