Milli araya üzüntülü girdiler

Gençlerbirliği'ne sahasında yenilerek küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Adanaspor'da futbolcular teknik heyet tarafından Milli ara nedeniyle kendilerine verilen 5 günlük tatile üzüntülü girdiler.

- Gençlerbirliği’ne sahasında yenilerek küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Adanaspor’da futbolcular teknik heyet tarafından  Milli ara nedeniyle kendilerine verilen 5 günlük tatile üzüntülü girdiler.
Turuncu-beyazlılar futbolculara Gençlerbirliği maçı sonrası Teknik Direktör Eyüp Arın, tarafından Milli ara nedeniyle 22 Mart Cuma gününe kadar izin verildi. Cuma günü Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanacak olan futbolcular Karabükspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
5 günlük izne çıkan futbolcuların Gençlerbirliği yenilgisi dolayısıyla morallerinin bir hayli bozuk olduğu belirtildi.
6 PUAN GEREKLİ
Adanaspor Teknik Direktörü Arın, Gençlerbirliği karşısında 3 puan almayı planladıklarını ancak bireysel anlamda yapılan hatalardan dolayı puan kaybettiklerini söyledi. Arın, hata yapmamak için çalıştıklarını ancak önde top tutamamalarının, puan kaybında önemli rol oynadığını belirterek, şunları kaydetti:
"Çabuk çıkmamız gereken pozisyonlarda çok top kaybı yaptık. Ön bölgedeki becerimiz, gerideki gibi olsaydı bu maçtan puanla ayrılabilirdik. Bizim amacımız şu anda bulunduğumuz konumdan kurtulmak ve nefes alabilmek. Bize bu ligin barajı olan 6 puan daha gerekli. 36 puana ulaşıp sonraki haftalarda kendi planlarımızı görmek istiyorduk. Milli maç arasına girerken 2 puan kaybımız var. Ama arayı iyi değerlendirerek telafisi daha zor maçları kazanmak istiyoruz.’’

Gençlerbirliği Adanaspor milli