Milli arayı iyi değerlendirdik

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Milli arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, '' Yeni gelen arkadaşlarımızın uyumuyla beraber daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Milli arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, ‘’ Yeni gelen arkadaşlarımızın uyumuyla beraber daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.
Mavi-lacivertliler, 17 Ekim Cumartesi günü İzmir deplasmanında yapacakları Altay maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ümit Özat, nezaretinde sürdürüyor. Dün bir saati aşkın süren ve Altay müsabakasının taktiğinin üzerinde durulan antrenmanda futbolcuların, hırslı oldukları gözlerden kaçmadı.
Teknik Direktör Özat, milli arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, eksiklerimizi kapatmak için daha çok çalışmak zorunda olduklarını ifade etti. Özat, ‘’İlerleyen haftalarda yeni gelen arkadaşlarımızın uyumuyla beraber daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.
ANTRENÖR SERKAN DAMLA SAKATLANDI
Bu arada, antrenmanda sakatlanan antrenör Serkan Damla ameliyat oldu.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Antrenman sırasında şanssız bir şekilde sakatlanarak ameliyat olan yardımcı antrenörümüz Serkan Damla'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’’ denildi.