Minibüsçüler sağlıkçıları ücretsiz taşıyacak

Adana Minibüsçüler Odası bir karar alarak sağlık personellerini ücretsiz olarak taşımaya başladı. Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Başkan Nihat Sözütek, 'Sağlıkçılar kimliklerini göstererek ücretsiz olarak yolcu taşıyacaklar. Ayrıca araçlara dezenfekte sistemi koyarak her yolcunun bu imkanı kullanmasına imkan tanıyoruz' dedi.

Adana Minibüsçüler Odası bir karar alarak sağlık personellerini ücretsiz olarak taşımaya başladı. Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Başkan Nihat Sözütek, ‘Sağlıkçılar kimliklerini göstererek ücretsiz olarak yolcu taşıyacaklar. Ayrıca araçlara dezenfekte sistemi koyarak her yolcunun bu imkanı kullanmasına imkan tanıyoruz” dedi.
DOLMUŞÇU ESNAFI MUTLU DEĞİL
Başkan Nihat Sözütek, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ve ilçe belediyelerinin korona virüsü konusundaki çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtip “Yerel yönetimleri tebrik ediyoruz. Başarılı hizmet yapıyorlar. Alınan halk sağlığı konusundaki tedbirler takdire şayandır. Hükümet yetkililerimizden de esnaflarımıza yönelik kalıcı ve kısa zamanda hayata geçecek ekonomik tedbirleri alarak bizlerle paylaşmasını istiyoruz. Dolmuşçu esnafımız zor durumda. Bu ekonomik tedbirler ile dolmuşçularımız mutlu değiller” açıklamasında bulundu.