Minik ellerden harika sergi

Hastanede tedavi gören çocukların resim sergisi Seyhan Devlet Hastanesi'ne bağlı Meydan Çocuk Hastanesi'nde dün düzenlenen bir törenle açıldı. Sergiye katılan hasta çocuklara çeşitli hediyeler sunuldu.

Hastanede tedavi gören çocukların resim sergisi Seyhan Devlet Hastanesi’ne bağlı Meydan Çocuk Hastanesi’nde dün düzenlenen bir törenle açıldı. Sergiye katılan hasta çocuklara çeşitli hediyeler sunuldu.
Kutlama sergisine Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar ve davetliler katılırken, günün anlam ve önemine ait konuşmayı Müdür Nacar yaptı. Nacar burada yaptığı konuşmada “Bugünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın el emekleri ürünü resimlerden oluşan çok değerli bir sergi ile kutlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum, bizler de yavrularımızın bu güze gün hastanede de olsa mutlu geçirmeleri için elimizden geleni yapmaya çalıştık” dedi.
Kutlamada hastanede tedavi gören çocuklara zekâ oyunları boyama kitapları boyama seti bayrak balon yanında isimlerine yazılı bardak kupa hediye edildi.