Miniklerden örnek davranış

Adana'nın Kozan İlçesinde anaokulu öğrencileri, velileri ve okul idaresi tarafından hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Kozan Şehit Cüneyt Kızılarslan Anaokulu tarafından değerler eğitimi projesi kapsamında minik öğrenciler paylaşma ve yardımlaşmayı öğrendiler. Proje kapsamında okul idaresi ve mahalle muhtarlığı tarafından dar gelirli, hasta ve çalışamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek okula veliler tarafından gönderilen gıda, giyim ürünleri gibi yardımlar yapıldı. Veliler tarafından okula gönderilen yardım malzemeleri minik öğrenciler ve öğretmenleri tarafından kolilere itina ile yerleştirildi. Hazırlanan koliler önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi ailelere minik öğrenciler ve öğretmenleri ile okul idaresi tarafından evlerinde ziyaret edilerek teslim edildi. 
Proje hakkında bilgi veren yöneticileri, amaçlarının miniklere kaybolmaya yüz tutmuş değerleri hatırlatmak ve zihinlerinin gelişim çağında paylaşma ve yardımlaşma duygusunu aşılamak olduğunu belirtti