Mitili İstanbul'a attılar

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 'Önce ülkem ve milletim diyen' bir siyasi partinin mensubu olarak 23 Haziran seçimlerinde Binali Yıldırım'a destek vermek için İstanbul'a mitil attıklarını söyledi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ‘Önce ülkem ve milletim diyen’ bir siyasi partinin mensubu olarak 23 Haziran seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek vermek için İstanbul’a mitil attıklarını söyledi.
AVCI'DAN, İSTANBUL MESAİSİNE DEVAM 
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın seçim çalışmalarına destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Adanalı olup İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik özel programlara katılan Avcı'ya İl Başkan Yardımcısı Melih Sarıkodal da eşlik ediyor. MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel Ersoy da, İstanbul'da yürütülen çalışmalara katıldılar. 

HEMŞEHRİ STK VE İŞLETMELERE ZİYARET 
MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen çalışmalarda hemşehri dernekleri, kulüpler gibi sivil toplum örgütlerinden Cumhur İttifakının Adayı Binali Yıldırım'a destek isteyen Avcı, çevresinde sevilen sayılan isimleri de ihmal etmiyor. Tufanbeylili, Kozanlı, İmamoğlulu, Ceyhanlı, Karataşlı aile ve oluşumlara ziyaretler yapan Başkan Avcı, bazen de Ak Parti ile ortak yapılan programlara  katılıyor.