MONTELLA İLE BİR BAŞKA

Adana Demirspor, İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella ile çok farklı.

Adana Demirspor, İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella ile çok farklı.

Geçtiğimiz yıl, Montella’nın takımın başına geçmesiyle yakaladığı ivmeyi bu sezona da taşımayı başaran Mavi Lacivertli ekip, Spor Toto Süper Ligin geride kalan 25 hafta sonunda bir başarıya da imza attı.

Bu sezon iç sahada yüzü görmeyen Adana Dmirspor, aynı zamanda evinde yenilmeyen tek takım oldu. Sahasında oynadığı 12 maçtan 8’inden sahadan galibiyetle ayrılan Mavi Lacivertlilier 4 maçı da berabere tamamladı. Aynı periyotta rakip fileleri 26 kez havalandıran Adana Demirspor kalesinde ise 7 gol gördü.

MOHAMADOU’DAN KÖTÜ HABER

 Adana Demirspor’un Antalyaspor galibiyetini hediye ettiği ve maç sonrasında tribünlere üçlü çektiren Kenyalı 7 yaşındaki Fabilou Mohamadou’dan kötü haber. Gözündeki tümöre Adana’da çare arayan minik Mohammadou’ya kanser teşhisi konduğu ve vücudunun kemoterapiyi kabvul etmediği bildirildi.

Bu gelişme sonrasında, cumartesi günü Adana Demirspor – Antalyaspor maçının tribünden izleyen, maç sonrası futbolcularla hatıra fotografı ve tribünlere üçlü çektiren Mohammadou’nun bundan sonrtaki zamanını ailesiyle geçirmek için ülkesine döneceği kaydedildi.