Montella'ya 3 yıllık sözleşme

Spor Toto Süper Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve Avrupa Kupalarına katılma hedefine ulaşmak için mücadele eden Adana Demirspor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan  İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella uzun soluklu sözleşme yenileyecek.

Spor Toto Süper Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren ve Avrupa Kupalarına katılma hedefine ulaşmak için mücadele eden Adana Demirspor’da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan  İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella uzun soluklu sözleşme yenileyecek.

Bir süredir yeni sözleşme için görüşmeleri sürdüren taraflar lig bitmeden masaya oturacak. Kulübe yakın kaynaklar, Adana Demirspor yönetiminin oynattığı futbolla fark yaratan Vincenzo Montella’ya üç yıllık yeni bir sözleşme önerecek. İtalyan Teknik Direktör’ün Adana Demirspor’un tekilfine sıcak baktığı ve görüşmeyi uzatmadan sözleşmeyi imzalayacağı belirtiliyor.

Adana Demirspor’un üç yıl daha takımın başında tutmak istediği Vincrnzo Montella, Mavi Lacivertli takımla bugüne kadar 71 maça çıktı. Montella bu maçlarda 35 galibiyet, 19 yenilgi ve 17 beraberlik aldı. İtalyan teknik director Adana Demirspor’la 1,72 puan ortalaması yakaladı.

OLYMPIAKOS DA İSTİYOR

Montella’nın Adana Demirspor’daki başarısı Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Olypiakos’un Montella’yı radarına aldığı belirtiliyor.

Yunan Sportime ve İtalyan Tuttomercato gazetelerinin haberine göre, bir kaç hafta once Gennaro Gattuso ile temas kuran Yunan ekibinin rotayo Montella’ya çevirdi. Olypiakos Başkanı Evangalos Marinakis’in teknik director listesinin başına Montella’yı yazdığını ve sezon sonunda transfer için girişimlere başlayacağı ifade edildi.