Muay Thai Turnuvası'nda şampiyon Adana

13 İlin Katıldığı Turnuvada Adana Takım Halinde Şampiyon Oldu, Bitlis İkinci, Gaziantep İse Üçüncülüğü Elde Etti.

İllerarası  muay thai turnuvası Yüreğir Spor Salonu’nda saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğe minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisine 13 ilden toplam 320 bayan ve erkek sporcu katıldı.
Muay Thai Teknik Koordinatörü ve Bölge Antrenörü Hakan Şahade, turnuvaya Adana dışından katılan takımlara gereken desteğin sağlandığını ifade ederek, şöyle devam etti:
“Turnuvaya 13 ilden toplam 320 sporcunun katılması sevindirici. Onları kentimizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Yüreğir Spor Salonu’nda 2 ring oluşturduk. Gelen konuk sporcu ve antrenörlere Adana konukseverliğini gösterdik. Bizlere her konuda destek olan ve salonun tahsisi konusunda Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim.”
- EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET VERİLDİ-
Şahade, turnuvaya Adana’nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Bolu, Hatay, Bitlis, Kayseri, Gaziantep, Niğde, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa ve Antalya illerinden toplam 320 sporcunun katıldığını belirterek, emeği geçen tüm antrenörlere teşekkür etti.
Turnuvayı yakından takip eden Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir  İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Muay Thai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Seyhan Belediyesi Başkan Vekili Ertan Karaoğlu,  İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Şeç Baklavaları Sahibi Mehmet Tekin, bölge antrenörleri ve diğer emeği geçenlere plaket verildi.
-TAKIM SIRLAMASINDA KİMLER DERECEYE GİRDİ?-
Takım sıralamasında rakiplerine oranla daha çok madalya kazanan Adana ekibi şampiyon oldu.
İkinci Bitlis, üçüncü ise Gaziantep

Muay Thai Turnuvası şampiyon Adana Bitlis