Muharrem İnce heyecanı

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Adana'da seçmenlere hitap edecek.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olan Muharrem İnce, Pazar günü saat 16.00’da Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalı seçmenlerle buluşacak. İnce’nin Adana mitingi öncesinde CHP’nin tüm teşkilatları el birliği ederek kusursuz bir miting hazırlığı içine girdiler.
HALKI MİTİNG ALANINA TAŞIYACAĞIZ
CHP’nin merkez Seyhan ve Çukurova İlçe Belediyelerinin de önemli katkı koyduğu miting hazırlığı öncesinde parti teşkilatlarında adeta seferberlik ilan edildi. CHP’nin il örgütü ‘Adana tarihinde en görkemli miting yapacağız’ diyerek iddialı bir hazırlık içine girerken, CHP’nin Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe başkanlıkları halkın Muharrem İnce’yi bağrına basması adına ‘her konuda hazırız’ diyerek görev bölümü yaptılar. Halkın miting alanına taşınması adına da gerekli kolaylığın gösterileceği belirtiliyor.
‘ORGANİZASYON KUSURSUZ OLACAK’
Seyhan CHP İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile İl Başkan Vekili Şahin Yeter’in tüm hazırlıkları yerinde inceleyerek eksiklikleri giderme yoluna gittikleri ifade edildi. İl Başkan Vekili Şahin Yeter, ‘CHP’liler yüz binleri oluşturup Uğur Mumcu’yu dolduracak. Muharrem İnce’yi Adanalılar bağrına basacaktır. Adana halkı, geleceğine sahip çıkacaktır’ sözleriyle kusursuz bir karşılama ve ağırlama organizasyonu yapacaklarını ifade etti.