"Muhteşem oynadık" yorumu

Genç kramponlardan oluşan Altınordu karşısında önce mağlup duruma düşüp sonrasında attığı 1 gol ile beraberliğe razı olan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Ümit Özat maçla ilgili yaptığı açıklamada 'Bana göre muhteşem bir oyun oldu' dedi.

Genç kramponlardan oluşan Altınordu karşısında önce mağlup duruma düşüp sonrasında attığı 1 gol ile beraberliğe razı olan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Ümit Özat maçla ilgili yaptığı açıklamada ‘Bana göre muhteşem bir oyun oldu’ dedi.
GOL YOLLARINDA SIKINTI VAR
Altınordu maçını değerlendiren Özat özetle şunları söyledi. “Çocukları tebrik ediyorum. Bana göre muhteşem bir oyundu. Futboldan anlayanlarında bundan farklı yorum yapacağını düşünmüyorum. Gol yollarında sıkıntımız var bu bir gerçek. Bu maçın başka bir izahı yok. Altınordu gibi bir takıma bu çocuklar yapılabilecek her şeyi yaptık. Pozisyon vermemek her takımın harcı değil. Çocuklarımın gözlerinden öpüyorum. Önümüzdeki maça hazırlanacağız. Yarın hiç durmadan önümüzdeki maça hazırlanacağız"
RAKİP GİRESUNSPOR
Adana Demirspor bu hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Giresunspor ile karşılaşacak. Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşmayı Denizli Bölgesi Hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ile Gökhan Barçın yapacak.