Mutlu sona ulaşmak istiyoruz

Yeni Adana Stadyumu'nda güçlü rakibi İstanbulspor'u ağırlayan ve aldığı 2-0'lık galibiyet ile çıkışını sürdüren Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Samet Aybaba maç sonrasında yaptığı açıklamada 'Galibiyetler geldikçe oyuncuların kendilerine olan güveni artıyor. Mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Yeni Adana Stadyumu’nda güçlü rakibi İstanbulspor’u ağırlayan ve aldığı 2-0’lık galibiyet ile çıkışını sürdüren Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba maç sonrasında yaptığı açıklamada “Galibiyetler geldikçe oyuncuların kendilerine olan güveni artıyor. Mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.
ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA BAKIYORUZ
Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Samet Aybaba, oyuna erken başlayıp erken de gol bulduklarını ifade etti. Karşılaşmanın 20.dakikasından sonra takımının savunmaya çekildiğini belirten Aybaba şunları söyledi. Rakibe geniş alan bıraktık, bir kaç yan toptan pozisyon verdik. Oyun sonlandırmada da sıkıntı yaşadık. İkinci yarı rakibi biraz daha önde karşılamaya çalıştık. Kalemizden pozisyonlar biraz daha uzaklaştı. Biz de çok pozisyon bulduk. 2-0'dan sonra oyun çözüldü. Oyuncularımı kutluyorum. Sahanın her yerinde mücadele ediyorlar. Formaları için ellerinden geleni yapıyorlar. İyi bir takım olma yolunda mesafe kat ediyoruz. Galibiyetler geldikçe oyuncuların kendilerine olan güveni artıyor. Önümüzdeki maçı hemen planlamamıza aldık. Galibiyet camiaya hayırlı olsun. İnşallah sonunda da mutlu bitiririz."