Ne hizmet getirebilirizin gayretindeyiz

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ile Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aytekin Uçar dün gazetemizi ziyaret ederek yerel basının sorunları üzerinde mesleki anlamda yaşanan sıkıntıları dinledi ve getirilmesi gereken çözüm önerilerini sıraladı. Adana’ya ne hizmet getirebilirizin gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Mehmet Ay kısa ve uzun vadeli projelerden bahsetti.
 
İHTİSAS BÖLGELERİ HAYATA GEÇİRİLECEK
Kentin uzun yıllardır biriken sorunlarına birden çözüm üretmenin kolay olmadığının altını çizen AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, gıda ve tarım ihtisas bölgelerinin hayata geçirilmesi, bölgesel hava limanının üzerinde çalışarak kısa zamanda sonuç alınacak noktaya gelinmesi, kentsel dönüşüm alanlarının biran önce ihdası ve buralarda yatay ölçekli mimari tarzında konutların yapılması gibi öncelik sırasına konulmuş olan hizmetlerden bilgiler verdi. Başkan Mehmet Ay Ceyhan-Yumurtalık Bölgesinde ihtisas bölgesinin inşa edilmesiyle de gerek yatırım, gerekse de istihdam konusunda önemli bir sorunu çözerek Adana ekonomisine önemli katkıların sağlanacağının altını çizdi.
 
ADANALILARA ŞÜKRAN BORCUMUZ VAR
Adana’nın iktidar partisinin kadrolarının hepsinin gecesini gündüzüne katarak hizmet ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, yerel basının da içinde bulunduğu sıkıntıları bildiklerini kaydetti ve çözüm bulma adına kendisinin her zaman yerel basının yanında yer aldığını söyledi. Her Adanalı yurttaşın ortak paydasının bu şehre hizmet etmek olması gerektiğinin zaruretine vurgu yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ‘Halkımızın önceliğine esas olacak hizmetleri ivedi olmak koşulu ile Adanalıların hizmetine sunmada il teşkilatı olarak yardımcı oluyoruz. Sorunların çözümünü takip ediyoruz. Adanalılar da partimize sahip çıkıp bizlere desteklerini esirgemiyorlar. Adanalılara şükran borcumuz var’ dedi.