Ne olacak bu Adanaspor'un hali?

TFF 1. Lig'de sahasında Bandırmaspor sahasında 2-1 yenilen Adanaspor'da tehlike çanları çalmaya başladı. Geçen sezon TFF tarafından ligden düşmenin kaldırılmasıyla yeniden aynı ligde mücadele etme şansı yakalayan turuncu-beyazlılar, yeniden aynı korkuyu yaşamaya başladı.

TFF 1. Lig’de sahasında Bandırmaspor sahasında 2-1 yenilen Adanaspor’da tehlike çanları çalmaya başladı. Geçen sezon TFF tarafından ligden düşmenin kaldırılmasıyla yeniden aynı ligde mücadele etme şansı yakalayan turuncu-beyazlılar, yeniden aynı korkuyu yaşamaya başladı.
Bandırmaspor karşısında öne geçmesine karşın yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılan Adanaspor’da futbolcuların sergilediği kötü ve etkisiz futbol gelecek için taraftarları endişelendirdi. 4 haftadır yaptığı karşılaşmalardan puansız ayrılan turuncu-beyazlılarda tehlike çanları yakıda çalmaya başlarken, ‘’Ne olacak bu Adanaspor’un hali’’ dedirtiyor.
Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan’ın saha kenarında olamaması nedeniyle takımın başında olan Sportif Direktör Hakan Hacıbbektaşoğlu’nun oyunu okuyup zamanında oyuncu değişiklikleri yapmaması taraftarı adeta çileden çıkarttı.
Taraftarlar, başkan Bayram Akgül’den takımın başına bir an önce yeni bir teknik direktör getirmesini, Hakan Hacıbektaşoğlu ve Yunus Murat Ceylan’la yolların ayrılmasını istediler.
BOLU HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Bu arada, yarın erteleme maçında sahasında Boluspor ile karşılaşacak olan turuncu-beyazlılar, hazırlıklarına başladı. Antrenmanda futbolcuların ve teknik heyetin morallerinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi.
HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK
TFF Merkez Hakem Komitesi’nin açıklamasına göre, Boluspor maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Yardımcılıklarını da Mehmet Kapluhan ile Gökmen Baltacı yapacak.