Nennioğlu: Katılmıyoruz!

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Türk Tabipler Birliği'nin görüşlerine katılmadıklarını belirtip bir de basın açıklaması yaptı.

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Türk Tabipler Birliği’nin görüşlerine katılmadıklarını belirtip bir de basın açıklaması yaptı.
Konu hakkında Nennioğlu özetle şunları söyledi. “Sağlık-Sen pandeminin başladığı günden bugüne kadar devletinin salgınla mücadelesine tek kelime etmemiştir çünkü devlet mücadelesini fedakâr sağlık çalışanlarımız ile vermiştir..
Salgınla mücadelede bugüne kadar  çalışanlarımızın hakları ile ilgili tek bir açıklama yapmayan T.T.B  bugün salgınla mücadele de başarısızlık var diyerek  bu hadiseyi siyasi emellerine alet etmeye çalışmakta  yönetilemiyoruz ölüyoruz diye eylem yapmaktadır.
Daha önce Türk Silahlı  Kuvvetlerin in Afrin’de başlattığı zeytin dalı operasyonuna "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" diyerek karşı çıkan, PKK’nın 250 milyon liralık ilaç vurgununa karşısında sus-pus olan, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'in şehit edilmesi olayı sonrası DHKP-C üyeliğinden tutuklanan Ebru Tımtik ve Aytaç Ünsal' a başlattıkları açlık grevinde destek çıkıp tahliye edilmeleri sağlanmalıdır diyen tabibler birliği ne hikmetse bugüne kadar kendi hizmet alanı dışında yaptığı eylemlere son verip güya sağlıkçılarin yanindaymis havası vermek için tekrar  ortaya çıkmıştır.
Bugüne kadar sağlık çalışanları lehine  yaptığımız hiçbir eyleme destek vermeyen tabibler birliginin bu siyasi eylemine bizde destek vermiyor katılmıyor şehitlerimizin kemiklerini sizlatmiyoruz..."