Nevşehir kampı sona erdi

BAL Ligi'nde zirve mücadelesi verecek Kiremithanespor'un 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarını sürdürdüğü Nevşehir Avanos kampı sona erdi.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan kırmızı-siyahlıların kampın son gününde Mardin Belediyespor ile oynadığı maç golsüz eşitlikle sonuçlandı. Baştan sona kadar üstün bir oyun sergileyen Kiremithanespor 3-4 net gol pozisyonunu değerlendiremezken, oyuncuların sergiledikleri performans lig öncesi teknik heyeti umutlandırdı.
RAKİPLER BELLİ OLDU
2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig grupları belli olurken, Adana temsilcileri 5.grupta yer aldılar.
Gruplarını birinci sırada tamamlayan on bir ekibin karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.
22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak 2018-2019 Spor Toto BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek.
Bölgesel Amatör lig 5. Grupta mücadele edecek olan Kiremithanespor’un rakipleri Ceyhanspor, Vefaspor, İçelspor,Mutspor, Silifkespor, İskenderun Belediyespor, Arsuz Belediyespor, Kırıkhanspor, Kadirli Demirspor, Talasgücü, 1970 Hisarspor, Aksarayspor, Kapadokya Göreme oldular.

Kiremithanespor Nevşehir kamp