NEYE NİYET, NEYE KISMET!

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, sezon başında şampiyonluk yaşamak için gittiği İsviçre'nin Sion takımın da büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Adana Demirspor’un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, sezon başında şampiyonluk yaşamak için gittiği İsviçre’nin Sion takımın da büyük hayal kırıklığı taşadı.

Mavi Lacivertli formayla adeta küllerinden yeniden doğan Mario Balotelli, geçtiğimiz sezon sonun da takımdan ayrılıp, İsviçre Süper Lig ekiplerinden F.C. Sion’un yolunu tutmuştu. Balotelli, şampiyonluk yaşamak için Sion’a transfer olduğunu belirtmişti.

Ancak, işler, Balotelli’nin beklediği gibi gitmedi. Sion, İsviçre Süper Liginde 36 maçta sadece 7 galibiyet alarak31 puanla son sırada yer aldı ve lige veda etti.

Bu arada, Adana Demirporlu taraftarlar Balotelli’nin yeniden Mavi Lacivertli formayı giyip giymeyeceğinin merak ediyor. Mario Balotelli’nin ara transfer döneminde Adana Demirspor’a geri dönmek istediği ancak Başkan Murat Sancak’ın transfer için sezon sonunu işaret ettiği ifade edilmişti. Bu iddiayı hatırlayan Adana Demirspor taraftarları, Balotelli’nin transfer ihtimalini yüksek görüyor.

SEMİH GÜLER BEŞİKTAŞ’IN RADARINDA

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor’unbaşarılı defans oyuncusu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in transfer listesine girdi. Güneş’in BJK yönetiminden, Semih Güler’in transfer edilmesinin istediği bildirildi.

Siyah Beyazlı ekip, sezon  başında Adana Demirpor’un genç stoperi Tayyip Talha Sanuç’u 1 milyon 500 bin Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Güneş’in hem bu sezonki performansı, hem de uzun yıllar Tayyip Talha Sanuç ile birlikte oynaması ve uyumlu bir ikili olamalarının dikkate alarak, Beşiktaş yönetiminden Semih Güler’in transferinin gerçekleştirmelerinin istediği belirtildi.

SANCAK’DAN İBRAHİMOVİÇ AÇIKLAMASI

Ç.BARIŞ – Milan’ın yıldız futbolcusu Zlatan İbrahimoviç’in yeni sezonda Adana Demirspor forması giyeceği yolundaki haberler hem İtalyan hem de Türk basınını da yaygınlık kazandı.

İddiaaların artması üzerine Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, gündemi meşgul eden transfer haberiyle ilgili açıklama yaptı.

Sancak, “Zlatan İbrahimoviç’in adı Türkiye’de sadece Adana Demirdpor ile anılıyor. Demek ki güzel işler yapmışız ki adı bizimle anılıyor” dedi.