O şerefsize 1 yıl hapis cezası!

Feke'nin Düşman İşgali'nden kurtuluş yıldönümünde belediye adına yapılan bir paylaşımda Türk Bayrağı'na hakaret eten M.K. isimli şahsın peşini bırakmayan Belediye Başkanı Ahmet Sel konuyu yargıya taşıdı. Yapılan yargılamada M.K. isimli şahsa 1 yıl hapis cezası verildi.

Feke’nin Düşman İşgali’nden kurtuluş yıldönümünde belediye adına yapılan bir paylaşımda Türk Bayrağı’na hakaret eten M.K. isimli şahsın peşini bırakmayan Belediye Başkanı Ahmet Sel konuyu yargıya taşıdı. Yapılan yargılamada M.K. isimli şahsa 1 yıl hapis cezası verildi.
BAYRAĞIMIZA HAKARET ETTİRMEYİZ
Kurtuluş etkinliği sırasında canlı yayın yapan Başkan Ahmet Sel’in paylaşımına M.K. isimli şahıs hakaret etmişti. Başkan Ahmet Sel ise Feke Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurup şikayetçi olmuştu. Soruşturma ve yargılama safhaları Başkan Sel tarafından bizzat takip edilen yargılama sonucunda Feke Asliye Ceza Mahkemesi sanık M.K’yi 1 yıl hapislik cezası ile cezalandırdı. Başkan Sel, ‘Ülkemizin bağımsızlık sembolü ve yüce Türk milletinin namusu olan bayrağımıza kimsenin küfür etmesine izin veremeyiz. O şeref yoksunu kişi adaletten gereken cezayı almıştır” dedi.