Öğrencileri müzik dinletisi ile karşılama

Kozan Lisesi, yeni öğretim yılına yeni binalarında başladı.

Adana’nın Kozan İlçesi’nin saygın okullarından olan Kozan Lisesi, yeni ismiyle Kozan Anadolu Lisesi 2018-19 eğitim ve öğretim yılına öğrencileri müzik dinletisi ile karşılayıp pasta keserek ‘hoş geldiniz’ denildi.
Kozan ilçesi ile ismi anılan ve bugüne kadar yetiştirdiği değerler ile her yıl mezunlarının buluşmalarına ev sahipliği yaparak haklı gururunu yaşayan Kozan Lisesi’nde bir ilk gerçekleştirildi. Müzik Öğretmeni Elif İşçi ile okul öğretmenlerinin gayretleriyle ilk kez okula yeni kayıt yaptıran öğrencileri sürpriz bir şekilde karşılama olayını gerçekleştirdiler. Okula asılan ‘2022 yılının mezunları hoş geldiniz’ pankartı ile adeta ilk sürprizi yaşayan öğrencilere Müzik Öğretmeni Elif İşçi ile Müzisyen Ayberk Aladağ’ın eşliğinde günün anlamlı ve hit olan eserleriyle hoş geldiniz denildi. Pasta kesilerek okul heyecanı böylelikle ölümsüzleştirildi.
Okuldaki bu etkinlikten çok mutlu olan öğrenciler, yeni okul binasında yeni bir heyecanla eğitim ve öğretime başladıklarını belirtip bu karşılama etkinliği için emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ettiler.