Öğretmenlerden vefat eden meslektaşlarına vefa

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kozan'daki İnkılap İlkokulu öğretmenleri, daha önce okullarında görev yapıp vefat eden idareci ve öğretmenleri mezarlıkta kabirleri başında ziyaret ederek vefa örneği gösterdiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kozan’daki İnkılap İlkokulu öğretmenleri, daha önce okullarında görev yapıp vefat eden idareci ve öğretmenleri mezarlıkta kabirleri başında ziyaret ederek vefa örneği gösterdiler.
Kozan İnkılap İlkokulu Müdürü Turan Pazarcı, kendisinin de eğitim ve öğretim gördüğü okul olan İnkılap İlkokulu’na müdür olarak hizmet vermenin onurunu yaşayıp o tarihlerde okul müdürü olarak görev yapan Ramize Çulhacı ile diğer öğretmenlerin mezarı başında dua ederek anlamlı bir etkinliğe imza attılar.
İnkılap İlkokulu’nun başarısı için bugüne kadar hizmet veren tüm öğretmenlere sonsuz teşekkür eden Pazarcı, vefat eden öğretmenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara ise uzun ömürler diledi ve okul olarak bundan sonra bu kabir ziyaretlerini sürekli hale getireceklerinin altını çizdi.
 

kozan inkılap ilkokulu