OKÜ'de eğitim ve söyleşiler kaldığı yerden devam ediyor

Korona salgını nedeniyle eğitimde oluşan olumsuzlukları tüm Dünya gibi Türkiye'de çeker iken olumsuzlukları önlemek için Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk olumsuzlukları öğrencilerin lehine çevirmek için harekete geçti.

Korona salgını nedeniyle eğitimde oluşan olumsuzlukları tüm Dünya gibi Türkiye’de çeker iken olumsuzlukları önlemek için Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk olumsuzlukları öğrencilerin lehine çevirmek için harekete geçti.
Derslerin öğretim elemanları tarafından kesintisiz devam etmesinin yanı sıra, Rektör Türk’ün kişisel Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği söyleşiler ile alınanda uluslararası düzeyde isimleri öğrencilerin evine getirmesi dikkatlerden kaçmıyor. Rektör Türk, dijital ortamda gerçekleştirilen derslerin işlenip öğretimin devam etmesini temin ettiklerini belirterek “Adı uzaktan eğitim olabilir ama Microsoft Teams Classromom ile üniversite ortamını öğrencilerin evine taşıyoruz. Öğrencilerin ve akademik personelimizin hayatını riske atmadan bu eğitimi gerçekleştiriyoruz. Söyleşiler yapıyoruz. Söyleşilere katılanlara teşekkür ediyorum.” Dedi.
Söyleşilere TAV Havalimanları CEO’su İcra Kurulu Başkanı Sadi Şener, ABD Kansas Eyaleti Wichita Eyalet Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ramazan Asmatülü, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Yasin Bölükbaşı, Doç. Dr. Ayşe Atıcı Arayancan ve Doç. Dr. Ebru Güher katılıyorlar.