Okul kapalı temizlik son sürat

Sarıçam'ın önemli okullarından olan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi'nin kapalı olmasına karşın okuldaki tüm temizlik işlemleri kaldığı yerden devam ediyor. Bahçelerin bakımına büyük önem veren Okul Müdürü Özden Kara ve Aile Birliği Başkanı Mehmet Şerif Dumrul, okulun ön plana çıkması adına ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.

Sarıçam’ın önemli okullarından olan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi’nin kapalı olmasına karşın okuldaki tüm temizlik işlemleri kaldığı yerden devam ediyor. Bahçelerin bakımına büyük önem veren Okul Müdürü Özden Kara ve Aile Birliği Başkanı Mehmet Şerif Dumrul, okulun ön plana çıkması adına ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.
Sarıçam’da eğitim ve öğretimde halkı bir gururu sahip olan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi’nin okul müdürü olarak görev yapan Özden Kara’dan velilerin oldukça memnun olduğunu söyleyen Aile Birliği Başkanı Dumrul, ‘El birliği ile daha güzel günlere kavuşmak için hepimiz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz’ dedi.