Ölen arkadaşları için fidan diktiler

Trafik kazasında ölen arkadaşlarının anısına ''Hatıra Ormanı'' oluşturdular.

Ankara-Aksaray Otoyolu’nda yaklaşık 5 ay önce trafik kazasında hayatını kaybeden Bahtiyar Can Karamanlı için arkadaşları memleketi Adana’da ‘’hatıra rmanı’’ oluşturdular.

Okul ve iş arkadaşlarının yanı sıra aile yakınlarından oluşan gençler, yaklaşık 5 ay önce trafik kazasında  hayatını kaybeden  İTÜ Makine Mühendisliği Bölümü mezunu Bahtiyar Can Karamanlı için memleketi Adana’da ailesi  ile birlikte bir ‘’hatıra ormanı’’ oluşturmaya karar verdiler.

Orman Genel Müdürlüğü’nde gerekli işlemlerin yapılmasının ardından fidan dikimi için Karaisalı ilçesinin  Kocaveliler Köyü’ndeki ağaçlandırma sahasında oluşturulan ‘’hatıra ormanı’’na  2 bin fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Gençler, kazada vefat eden arkadaşlarının anısını yaşatmak istediklerini, arkadaşlarının anısının hatıra ormanı sayesinde yaşayacağını söylediler.

Törene, kazada hayatını kaybeden Bahtiyar Can Karamanlı’nın annesi Songül, babası Hüseyin Karamanlı, kardeşi Baran Cem Karamanlı’nın yanı sıra Karaisaşı Orman İşletmesi Müdürlüğü yetkilileri ile davetliler katıldı.