Olgunlaşma Enstiüsü'nde Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde de ''Gelecek benim, ben geleceğim'' sloganı ile etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Vehbi Necip Savaşan İlkokulu öğrencileri 23 Nisan'ı coşkulu bir şekilde kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nde de ‘’Gelecek benim, ben geleceğim’’ sloganı ile etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Vehbi Necip Savaşan İlkokulu öğrencileri 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı.
Olgunlaşma Enstitüsü Bahçesi’nde düzenlenen şenlikte, öğrenciler Enstitü Müdürü Meral Altınkaya ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı. Poğaça ve içecek ikram edilen öğrenciler, seramik çalışması, magnet, boncuk dizme, takı yapımı, ebru yapımı, köfte ekmek yapımı çalışması yaptılar.
Kek yapmayı ve süslemeyi de öğrenen çocuklar, ardından halk oyunları gösterisi sundular. Şenlik yüz boyama ve bisiklet sürme etkinliği ile sona erdi.
Şenilkte Diyetisyen Şerife Mutlu tarafından minik öğrencilere sağlıklı beslenme ile ilgili eğitimde verildi.
Enstitü Müdürü Meral Altınkaya, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında farkındalık yaratmak, meslekleri tanıtmak, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın önemini kavratmak amacıyla şenlik düzenlediklerini söyledi. Altınkaya, Olgunlaşma Enstitülerinin temel amaçlarının yöresel ve kültürel değerlerin araştırılıp günlük hayatımızda var edilmesine hizmet etmek olduğunu da ifade etti.

Olgunlaşma enstitü Meral Altınkaya