ÖMER ÇELİK'İN TAKDİR TOPLAYAN DAVRANIŞI

AK Parti'nin 92'nci İl Danışma Meclisi Toplantısı Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantı sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ayağı şalvarlı bir Adanalı kadının ayakta kalmasına izin vermedi ve onu yanındaki sandalyeye oturtarak büyük bir olgunluk gösterdi. Büyüklük ve kibirlikten uzak, kadına ve partilisine olan saygısını ortaya koyan Ömer Çelik'in bu davranışı takdir topladı.


AK Parti’nin 92’nci İl Danışma Meclisi Toplantısı Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantı sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ayağı şalvarlı bir Adanalı kadının ayakta kalmasına izin vermedi ve onu yanındaki sandalyeye oturtarak büyük bir olgunluk gösterdi. Büyüklük ve kibirlikten uzak, kadına ve partilisine olan saygısını ortaya koyan Ömer Çelik’in bu davranışı takdir topladı.
Düzenlenen toplantıya AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, milletvekilleri, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, parti üyeleri ve davetliler katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Toplum Başkanı Jülide Sarıeroğlu, yeni dönemin AK Parti ve Adana için hayırlı olmasını dileyerek atılım sürecini devam ettirmek için 4 yılları olduğunu ifade etti. 
 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’yi Ortadoğu’da sadece CHP’nin istemediğini belirterek, “Ortadoğu’da dünyanın bütün süper güçleri orada, ama CHP bizim orada olmamızı istemiyor. 3 gün sonra Genel Başkanları Suriye Konferansı düzenlensin diye talepte bulundu. Herhangi önemli bir meselede bile ortaya koydukları politikanın 3 günlük ömrü yoktur” dedi. 


“2020 yılı Türkiye açısından sıçrama olacak” 
16 yıldır ekonominin çok iyi olduğunu kaydeden Sarıeroğlu, “Arka arkaya çok güçlü paketler açıklandı ve adımlar atıldı bugün ekonomimize yapılan darbenin 1 yılını değerlendirdiğimizde süreci geride bıraktığımızı ve faiz ile dövizlerde aşağıya ivmeyi görüyoruz. Bunları önümüzdeki dönemlerde çok daha güçlü hissedeceğiz. 2020 yılının da Türkiye açısından sıçrama açısından çok iyi olacak” dedi.