Önce partim diyerek yola çıktık

CHP Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Yusuf Akıncı gazetemizi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Seyhan Belediye Meclis Üyesi seçilen ve halen Seyhan Belediyesi Meclis Başkan Vekili olarak görev yapan, Yüreğir’den de Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Yusuf Akıncı CHP’nin Yüreğir’de seçim kazanacak potansiyelinin olduğunu belirtip ‘önce partim diyerek yola çıktım. Tüm insanları kucaklayarak Yüreğir’de CHP’yi iktidar yapmak bizim boynumuzun borcudur’ dedi.
GÜVENENLERİ HİÇ MAHÇUP ETMEDİM
Beraberinde eski CHP İl Başkanlarından Necmettin Atay ile olmak üzere gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Av. Yusuf Akıncı, ‘Bugüne kadar Yusuf Akıncı olarak partimizin her kademesinde bize verilen hizmetlere gücümüz nispetinde cevap verip bize güvenenleri hiç mahcup etmedim. Tüm CHP’liler bilirler ki, Yüreğir’in kurtuluş reçetesini yazacak kadrolar iş başına gelirse CHP Yüreğir’de iktidar olur. Bugüne kadar ötelenen bu iktidarı kısmet olur ise 31 Mart günü sağlayacağız. Kim aday gösterilir ise gösterilsin ayrım yapmaksızın yanında durup partimizin emrinde olacağız’ dedi.
YÜREĞİR İÇİN PROJELERİM VAR
Siyaseti günübirlik yapmadığını ve her partili insanın da bildiği üzere onların Yusuf ağabeyleri olarak karınca kararınca yardımcı olduğunun altını çizen Av. Yusuf Akıncı, seçim gezilerini sürdürdüğü Yüreğir’de halkın Ak Partili belediyeden duyduğu memnuniyetsizliğe tanıklık ettiğini söyledi. Yüreğir’de dengeleri sağlayacak ve var olan potansiyeli harekete geçirecek bir aday adayı olduğunu da ifade eden Yusuf Akıncı, Yüreğir’e yönelik bugüne kadar götürülemeyen hizmetleri için projelerini de uzun süredir üzerinde çalışarak netleştirdiğini ve önümüzdeki günlerde adaylığının ilan edilmesiyle birlikte kamuoyu ile paylaşacağının da altını kalın çizgilerle çizdi.