Öncü olmayı gerçekleştiriyoruz

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, belediye bütçesine göre büyük hizmetlere imza attıklarını söyledi

Feke Belediyesi’nin bütçesine eşdeğer bütçeye sahip Adana’nın ilçelerine göre verdikleri hizmetleriyle öncü olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Ahmet Sel, ”Biz halkımız seviyoruz, halkımız da bizleri sevip takdirleriyle bizleri destekliyor. Onlardan aldığımız şevk ile öncü belediyecilik yapmaya çalışıyoruz” dedi.

HAYVAN BARINAĞI İNŞAATI
Gazetemize açıklamalarda bulunan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ilçeye 7 bin m2 alan üzerine kurulacak bir hayvan barınağı kazandırmak için çalışmalarına başladıklarını belirterek “Sokak hayvanlarımıza yönelik bu çalışmamızı en kısa zamanda tamamlayarak hayata geçireceğiz. Belediyemizin mali tablosu ortada. Sayın Hüseyin Sözlü döneminde almış olduğumuz desteği maalesef bu dönem Adana Büyükşehir Belediyesi’nden alamıyoruz. Buna rağmen kendi imkanlarımızla hizmet ediyoruz. Feke’nin çehresini değiştiren projelere imza attık. Bundan dolayı da bahtiyarım” ifadelerini kullandı.
 
MAHALLELERE HİZMET SEFERBERLİĞİ
Başkan Sel, Çandırlar Mahallesi Bekirhacılar Mevkinde yol düzenleme ve şarampol, Gedikli ve Belenköy Mahallerinde yol temizliliği ile heyelan nedeniyle verilen zararların giderilmesini yaptıklarını belirterek özetle şunları söyledi. “Ormancık, Çürükler Göbelli Yolu, Kızılyer ve Bahçecik Mahallelerinde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının yanında Belenköy’ün mezarlığına namazgah yapımını yakın zamanda yaptığımız hizmetler olarak sıralayabiliriz. Şehir merkezinde sağlık denetimlerini gerçekleştirip Feke halkının sıkıntısını da giderecek her türlü önlemleri alıyoruz”