Orhan Sümer meclis kaydını yaptırdı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Adana Milletvekili seçilen Orhan Sümer, dün TBMM'de milletvekilliği kaydını yaptırdı. Sümer'in bu mutlu gününde eşi ve çocukları kendisini yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Adana Milletvekili seçilen Orhan Sümer, dün TBMM’de milletvekilliği kaydını yaptırdı. Sümer’in bu mutlu gününde eşi ve çocukları kendisini yalnız bırakmadı. Milletvekilliği kaydını yaptırmasının ardından Sümer, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret etti.
Adana’dan milletvekili seçilen 4 isimden birisi olan Orhan Sümer, siyasette kendisini zor günlerinde hiç yalnız bırakmayan ailesine sonsuz teşekkür etti ve ekledi. ‘Siyasette eşinizin ve ailenizin size vermiş olduğu destek önemlidir. Ben bu desteği her zaman hissettim. Bu vesile ile aileme sonsuz teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu Beyle de ailecek bir ziyaret sırasında bir araya gelmemiz mümkün oldu. CHP’nin geleceğine dair önemli hizmetler verecek olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Beye de sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.