Ortada bir hastane yok!

Büyükşehir Belediyesi'nin sahra hastanesinin yerinde fuar düzenlenmesini değerlendiren AK Partili Gülaçtı önemli açıklamalarda bulundu.

Pandeminin Türkiye’de patlak vermesinden sonra Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar Alanına dizayn edilen sahra hastanesi yine kentin gündemine oturdu. Fuar alanının 19-22 Kasım tarihleri arasında kapılarını yeni bir fuar etkinliğine açacak olmasını değerlendiren AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı “Ortadan hastane yok. Sahra hastanesinin izleri de silinip atılmış oldu. Biz bu hakikati önceden görüp kamuoyu ile paylaşmıştık” dedi.
HİJYEN OLMAYAN BİR ALANDI
Konu hakkında bir açıklama yapan Gülaçtı, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet üretmeden yoksun olduğunu belirtip “Adana kamuoyu hizmet yerine bu tip algı oyunlarıyla meşgul ediliyor. Biz artık Adanalılar olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan hizmet bekliyoruz. Sahra hastanesi ilgili koşullarda tabi ki Sağlık Bakanlığı’nın yetkisi dâhilinde kurulması gereken bir yerdir. Bir belediye başkanının böyle bir hastane kurması yetkisi yoktur. Sağlık Bakanlığı, valilik aracıyla belediyeye yazı yazıp yer isteğinde bulunabilir ancak böyle bir yazı da ortada yok. Orası hiçbir hijyeni olmayan bir alan” ifadelerini kullandı.