Ortak paydamız Adana

Gazetemizi ziyaret eden ve yerel siyaseti değerlendiren CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer net konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da işaret ettiği üzere Adana’da yerel yönetimleri kazanıp başarılı olacaklarına işaret etti ve ‘Güçlüyüz ve kazanacağız. Doğru bir aday ile halka dokunup yerel yönetimlerde iktidar olacağız’ dedi.
GÜÇLÜYÜZ VE KAZANACAĞIZ
Adana’nın sorunlarını tespit ederek bunlara çözüm yolu bulmak adına mecliste mesai harcadıklarının altını çizen CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, parti ayırımı yapmaksızın tüm milletvekilleri ile bir araya gelerek ‘Adana adına’ çalışmaktan kaçınmadıklarını söyledi ve ekledi. ‘Ortak paydamız Adana’dır. Parti ayrımı yapmadan tüm milletvekilleri ile mesai harcayarak bu kenti daha mutlu ve yaşanabilir bir şehir yapmanın gayreti içindeyiz. CHP Adana’da her daim güçlü ve gücünü de hissettiren bir partidir. Bu nedenle Mart 2019 yerel seçimleri de bizim için büyük önem taşıyor’ dedi.
DOĞRU VE İSABETLİ ADAY
Yerel seçimlerde CHP’nin neler yapabileceği konusu üzerindeki sorularımızı da yanıtlayan Adana Milletvekili Orhan Sümer, ‘CHP Adana’da sizin de bildiğiniz üzere güçlü bir partidir. Bugün itibariyle 3 ilçede belediye başkanlığı seçimini kazanmış olan bir partiyiz. Son genel seçimlerdeki dengelere bakarak yerel seçimin adına koymak doğru olmaz. Doğru, isabetli ve tabanla bütünleşen adaylarımız ile halkımız huzuruna çıkıp sosyal belediyecilik örnekleriyle bu kentin mutlu, mesut bir şehir olması adına CHP kendini hazır hissediyor. Güçlüyüz ve kazanacağız’ ifadeleriyle görüşlerini dile getirdi.