Ortaokul öğrencisi valilik koltuğuna geçti

Adana Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Vakıfbank Ortaokulu Sarp Deniz Arıkan'a devretti.

- Adana Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Vakıfbank Ortaokulu Sarp Deniz Arıkan’a devretti.
Valilik koltuğuna oturan Arıkan, Adana’nın tüm çocuklarını temsil etmenin gurur ve mutluluğu içinde olduğunu belirterek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Seyhan Belediye Başkanlığını arayan Arıkan, çevre düzenlenmelerinin önemini vurgulayarak, yeşil alanların daha da arttırılması talimatını verdi.
Vali Elban, zorlu günler geride kaldığında gelecek bayramları daha da coşkuyla, heyecanla, mutlulukla kutlayacaklarını belirterek, "Salgın günleri, 23 Nisan coşkusunu evlerimizde yaşamamıza engel değil. Bu anlamlı günde, evlerimizi tıpkı okullarımızda olduğu gibi süsleyebilir, balkonlarımızı ay yıldızlı al bayrağımızla donatabiliriz. Minik yüreklerde 23 Nisan heyecanını yaşatmak bizlerin elinde. Cumhuriyetimizin kurucusu, TBMM'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, gözleri ışıl ışıl geleceğe umutla bakan evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı canı gönülden kutluyor, coşkuyla dolu, sağlıkla nice bayramlar temenni ediyorum." dedi.
 

Vali koltuk