Osman Aynur'una kavuştu

ODTÜ bünyesindeki TEKNOKENT'te özel firmada bilişim uzmanı olarak görev yapan Elektronik Mühendisleri Aynur Koçak ile Osman Şenol, okul sıralarında başlayan ve uzun yıllar süren arkadaşlıklarından sonra evlilik kararı alarak nikâh masasına oturdular.

ODTÜ bünyesindeki TEKNOKENT’te özel firmada bilişim uzmanı olarak görev yapan Elektronik Mühendisleri Aynur Koçak ile Osman Şenol, okul sıralarında başlayan ve uzun yıllar süren arkadaşlıklarından sonra evlilik kararı alarak nikâh masasına oturdular.
İzmir’de ve ardından Adana’da yapılan iki ayrı düğün ile dünya evine giren Aynur-Osman Şenol çiftinin düğününde bilişim uzmanları doyasıya eğlenir iken, damadın babası olan Adana Emniyeti’nden emekli Mümin Murşit Şenol’un eşi Mürüvvet Şenol ile birlikte İzmir’den gelen misafirleri başta olmak üzere tüm konuklar ile yakından ilgilenmesi dikkatleri çekti. İzmir’de emekli yaşamını sürdüren gelin Aynur Şenol’un anne ve babası Göknür-Yılmaz Koçak çifti, Adana’ya gelin vermekten mutlu olduklarını söylediler.
Şenol Ailesi’ne kızlarını vermekten mutlu olduklarını belirten Göknur-Yılmaz Koçak çifti ile dünür olan Mürüvvet-Mümin Murşit Şenol çifti de tüm davetlilere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar tüm davetliler doyasıya eğlendiler.