Osmanlı Çorbacısı hizmete girdi

Adana'da Osmanlı Çorbacısı ismi altında damak tadına düşkün olan insanların uğrak yeri olacak yeni bir işletme hizmete girdi.

Sular Mevkii’ndeki Eski Otobüs Restaurant’ın yerinde işletmeciliğini Erhan İdem’in yaptığı Osmanlı Çorbacısı 24 saat açık olmak koşulu ile hijyenik ortamda hizmet veriyor. Paça, şırdan, mumbar, domates çorbası, kremalı mantar çorbasının yanında etli ve sebzeli yemekler, tatlı çeşitleriyle damak tadına düşkün olanların uğrak yeri olacak.
Toplu düğün, sünnet, mevlit yemekleri siparişi alınarak kente hizmet edecek olan yeni konsepti ile ilgi odağı olan Osmanlı Çorbacısı’nın sahibi Erhan İdem, ‘Sular Mevkii’nde herkesin uğrayabileceği işletmemiz ile iddialıyız. Tüm Adanalıları bekliyoruz. Yemek çeşitlerimizle hijyenik ortamda cazip fiyatlarla ev yemeği konseptinde, tadında yemeklerimizle iddialıyız. Günün menüsü ile de her daim yemeklerimiz mevcuttur. Bir kere uğrayanın bir daha vazgeçemeyeceği mekan olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz’ sözleriyle duygularını dile getirdi. Erhan İdem, 0-322-4599828 nolu telefonla yapılacak siparişlerin anında ulaştırılacağını da sözlerine ekledi.

Osmanlı Çorbacısı Erhan İdem