Otobüs duraklarında hırsızlık

Adana Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılında ihale ederek yüklenici bir firmaya 'Yapım, bakım, onarım' işlerini de içinde bulunduğu 250 farklı adresinde ki otobüs durakları bir hırsızlık çetesinin yağmasına maruz kalırken hırsızlar ellerini kollarını sallayarak hırsızlıklarını yapmaya devam ediyorlar.

Adana Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılında ihale ederek  yüklenici bir firmaya  “Yapım, bakım, onarım” işlerini de içinde bulunduğu 250 farklı adresinde ki otobüs durakları bir hırsızlık çetesinin yağmasına maruz kalırken hırsızlar ellerini kollarını sallayarak hırsızlıklarını yapmaya devam ediyorlar. 
 
BU YAĞMAYA ARTIK SON VERİLSİN
Şirket Ortağı ve Müdürü Semih Dizidar konuyla ilgili yaptığı açıklamada  "Yapılan yatırım kamunun hizmetine ve dolayısıyla vatandaşın emrine sunulmuştur. Fakat gelin görün ki hurda olarak çok değerli olmayan alüminyum kasalar, banklar her gün organize bir şekilde yağmalanmaktadır. İşletmecisi olduğumuz bu otobüs duraklarını yenilemek ve yenilenen yerlerin tekrardan sökülüp parçalanması bizleri üzmektedir. Yağma ve talan edilen oturakların bulunduğu adreslerin görev sorumluluğundaki karakollara yapılan şikâyetler sonuçsuz kalmıştır. MOBESE kamaraları önünde ki  üniteler teker eker sökülmektedir. Adli mercilere güveniyorum.  Şikayet dilekçemizdeki  konunun daha hassa şekilde inceleneceğini düşünmekteyim. Bu bir kamusal olaydır herkesi ve her kurumu daha hassas davranmaya ve bu olayın aydınlanması için göreve davet ediyorum" dedi.