Ovalı son yolculuğuna uğurlandı

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi, uzun yıllar Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü yapan, bir dönem Van'da deprem sonrası konteyner içerisinde çalışarak Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü'nü kuran, 10 yıldan bu yana görev aldığı Yeni Adana Gazetesi'nde son 3 yıl Yazıişleri Müdürlüğünü yürüten Cihat Ovalı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi, uzun yıllar Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü yapan, bir dönem Van’da deprem sonrası konteyner içerisinde çalışarak Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü’nü kuran, 10 yıldan bu yana görev aldığı Yeni Adana Gazetesi’nde son 3 yıl Yazıişleri Müdürlüğünü yürüten Cihat Ovalı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

CEMİYETTE TÖREN DÜZENLENDİ

Merhum Cihat Ovalı için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde tören düzenlendi. Merhum Cihat Ovalı’nın oğlu Caner de törende konuşma yaptı. Caner Ovalı, basının çok iyi bir aile reisi olduğunu, sevecenliği ve güler yüzüyle ev yaşamında çok güzel anılar yaşattığını belirterek; “Babam hakkında burada söylenenlerden dolayı çok gururluyum. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hepimizin başısağolsun” dedi. Cihat Ovalı Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.