Öyle veya böyle süper lige çıkacağız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, süper lige çıkma inançlarını kaybetmediklerini belirterek, ''Bu takım öyle veya böyle süper lige çıkacak'' dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, süper lige çıkma inançlarını kaybetmediklerini belirterek, ‘’Bu takım öyle veya böyle süper lige çıkacak’’ dedi.
Mavi-lacivertliler Cumartesi günü sahalarında yapacakları İstanbulspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde başladı. Isınma hareketleri ile başlayan ve ardından taktik çalışmayla devam eden antrenman bir saati aşkın sürdü.
Teknik Direktör Dumlupınar, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbulspor karşısında sahada kazanmak için gerekeni yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:
‘’Ardından Erzurum’dan gelecek olan haberi bekleyeceğiz. Bu takım öyle veya böyle süper lige çıkacak. Erzurum’da kazandıktan sonra avantaj yakalamıştık. Ancak Altay maçında bu avantajı kaçırdık. Ama inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik.’’
HAKEM HÜSEYİN GÖÇEK
Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi İstanbulspor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre; karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Yardımcılıklarını da Deniz Caner Özaral ile Mustafa Savranlar yapacak.