Oynanan futbol tatmin etmedi

TFF 1. Lig'de erteleme maçında Menemenspor'a 3-2 yenilmesine karşın, rakibinin yabancı kuralı hatası yapması sonucu TFF tarafından hükmen galip ilan edilecek olan Adanaspor'da oynanan futbol camiayı tatmin etmedi.

TFF 1. Lig’de erteleme maçında Menemenspor’a 3-2 yenilmesine karşın, rakibinin yabancı kuralı hatası yapması sonucu TFF tarafından hükmen galip ilan edilecek olan Adanaspor’da oynanan futbol camiayı tatmin etmedi.
Turuncu-beyazlıların Menemenspor karşısında sergilediği kötü futbol camiayı ve taraftarları karamsarlığa itti. Maçın ilk yarısında adeta acemiler mangası gibi bir futbol sergilenmesi televizyon karşısında maçı izleyen taraftarları adeta çıldırttı.
Takımın 3-2 yenilmesine karşın Menemespor’un ikinci yarıda 3 dakika 6 yabancı futbolcuyla mücadele ederek kural ihlali yapması sonucu TFF tarafından talimatname gereği hükmen galip ilan edilecek Adanaspor’da kötü futbola bir an önce çare bulunmasını isteyen taraftarlar, ‘’Rakip takımın teknik heyetinin hatasından dolayı 3 puan alacağız. Ancak bu durum böyle gitmez. Takım bir an önce toparlanmalı’’ dediler.
FUTBOL BENİ TATMİN ETMEDİ
Bu arada, TRT Spor’a bağlanan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de kötü futboldan yakındı. TFF ile görüşmeleri gerçekleştirdiklerini belirten Akgül, ‘’Menemenspor maçında hükmen galip sayılacağız. Ancak takımın bu maçta oynadığı futbol beni tatmin etmedi. Menemenspor’a geçmiş olsun’’ dedi.
BANDIRMA HAZIRLIĞI BAŞLADI
Öte yandan, turuncu-beyazlılar Pazar günü sahasında yapacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarına Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan nezaretinde başladı. Antrenman bir saati aşkın sürdü.
Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.